Velkommen til Brædstrup L’hombre Klub og hyggelige aftener på Pejsegården

 

Seneste:

 

Klubturneringen 2020-21 er nu endeligt aflyst på grund af Covid-19.

 

Hvis det bliver muligt spilles efter påske et par turneringer hvor vi spiller enkeltvis eller parvis.

Ny sæson startes om muligt 1. torsdag i september med generalforsamling og tilmelding til klubturneringen

 

Når nærmere foreligger vil dette blive omtalt bl.a. på denne hjemmeside.

Her kan du spille og øve dig på nettet mens vi venter på at kunne mødes igen:

 

1.   Spil l’hombre på nettet: Siden giver  mu-lighed for at du kan spille alene mod computeren (Nettrainer-PC), men giver nu også mulighed for at spille rigtigt mod andre l’hombrespillere, enten ved at koble dig på et bord eller selv starte et. Du kan også på forhånd aftale med bestemte spillere. I kan så tænde jeres mobiler og høre hinanden, det gør det sjovere!
(E-l’hombre Beta v 0.9).

2.   Dansk L’hombre Unions hjemmeside har stadig en side med ”Nyeste sjove spil”. Der er gennemgang af spil og ind imellem konkurrencer. Underholdende! Øverst på deres side se ”Sjove spil” et stort arkiv med masser af herlige l’hombrespil.

3.   Sjove hænder, se spil fra Stilling l’hombreklub, klik på Arnes tilhørende billederfra de forskellige runder. Her kan du selv vurdere hvad du ville melde og så se hvad andre gjorde og hvad der vandt/tabte. 

  Du starter siderne i menuen til venstre.

 

Til kommende spillere:

Vi spiller torsdag aften i vinterhalvåret på Pejsegården i Brædstrup hvor vi hygger os med det fornøjelige spil og det sociale samvær. 

   Du kan også lære det sjove spil med de mange finurligheder. Vi holder 2 gange om året gratis begynderkurser over 3-4 aftener efter behov.

 

Kontakt en fra bestyrelsen forinden, hvis du har spørgsmål, eller du kan læse mere på denne hjemmeside.

 

Husk også at se vores egen Facebookside, se i menuen til venstre. Alle kan læse den, vil du gerne kunne kommentere m.m. skal du oprette dig, det er let. Og du kan holde dig til l’hombren.